Bemelen - Cadier en Keer route 6268NE52C

Een heuvelachtige wandelroute van 5,5 km vanuit Bemelen door het droogdal langs de Bemelerberg en de Bundersberg door diep ingesneden holle wegen, bospaden en veldwegen langs voormalige mergelgroeven richting Cadier en Keer. Het maximale hoogteverschil tijdens deze route bedraagt 50 m. Het hoogste punt ligt op een hoogte van 127 m. Onderweg geniet u van weidse vergezichten met akkers, weilanden en bos. Bij Cadier en Keer loopt de route gedeeltelijk over het terrein van Golfclub Het Rijk van Margraten. Dit terrein is voor wandelaars vrij toegankelijk mits zij de gedragsregels van de golfclub respecteren. Mocht het golfterrein gesloten zijn, kunt u via een korte omweg door de bebouwde kom van Cadier en Keer de route alsnog voortzetten.  Stevige wandelschoenen worden aanbevolen.

Gastrobar Die Twie in Bemelen is rustig gelegen en het terras aan de achterzijde biedt uitzicht op een mooie natuurgebied met mergelgrotten in de steil oprijzende hellingen. 

Golfclub Het Rijk van Margraten heeft ook een restaurant met menukaart met vele kleine gerechten. Het buitenterras biedt een schitterend uitzicht over de omgeving.

Parkeerplaatsen op korte loopafstand aanwezig. 

Door de route te downloaden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Bemelen - Cadier En Keer 5,5 Km Route 6268NE52C
242 downloads

Bekijk hier de fotoreportage van deze wandeling:

https://photos.app.goo.gl/XUPyvsD6sqRuMbCN6